Wereld meisjes dag: de toekomst is aan de kinderen van vandaag

11 oktober 2022

Welk voorbeeld geef jij als werkende moeder aan jouw dochter? We vroegen het Chantrelle vandaag, op wereldmeisjes dag. Een dag die bedoeld is om aandacht te vragen voor de kansen van meisjes en om de bewustwording van genderongelijkheid te vergroten.

“Mijn ouders leerden me van jongs af aan al een aantal belangrijke lessen. Dat het goed is om ambitie te hebben en om financieel onafhankelijk te zijn. Mijn vader leerde ons ook vooral om onze dromen na te jagen.”  Het zijn lessen die ervoor hebben gezorgd dat Chantrelle staat waar ze nu staat. Dat wil ze ook haar dochter leren. Maar er is meer. “Ik vind het belangrijk dat ze vooral doet waar ze blij van wordt. Ik probeer haar mee te geven dat ze zich altijd voor de volle 100% in zet, oog te hebben voor de ander maar de belangrijkste les is misschien wel dat ik hoop dat ze weet dat geluk uiteindelijk altijd in haar zelf zit.“    

Leert Chantrelle haar dochter iets anders dan haar zoon? “Ik geef mijn beide kinderen hetzelfde mee om zichzelf te blijven en dat je ertoe doet. Als man of als vrouw“.

Dat past ook bij de ambitie die we als Consultanshe hebben. Juist de combinatie van mannen én vrouwen in een bedrijf is belangrijk. Er is een dynamiek tussen mannen en vrouwen die vaak al snel leidt tot nieuwe inzichten. En Consultanshe gelooft dat een goed diversiteitsbeleid binnen organisaties/het bedrijfsleven zorgt voor meer creativiteit, inspiratie én slimme oplossingen.  

We geloven dat onze vrouwelijke kandidaten met verschillende achtergronden op de werkvloer zorgen voor een flinke dosis inspiratie. Dat leidt al snel tot nieuwe inzichten en successen. We gaan voor een ideale match tussen ambitieuze vrouwen en opdrachten en/of projecten. We zorgen ervoor dat onze klanten meer resultaten behalen.< Terug naar overzicht