Diensten

Voor en door ambitieuze vrouwen

Wij geloven dat complexe vraagstukken op een succesvolle manier aangepakt worden door krachten te bundelen. Door nu te investeren in diversiteit op de werkvloer pluk je als organisatie direct de vruchten van een effectieve aanpak. Consultanshe selecteert de beste vrouwen voor medior en senior posities in onder andere de energiesector. De kandidaten uit ons netwerk beschikken allemaal over specifieke kwaliteiten. Wij gaan op zoek naar de kandidaat die goed matcht bij de vraag van onze klant. Niet alleen de kandidaat die op papier het beste past, juist de persoonlijkheid moet een match vormen met het bedrijf en team. Daarom kijken we verder dan alleen het cv en dragen we alleen kandidaten aan die volgens ons op alle vlakken uitstekend functioneren op een bepaalde functie.

Wat we doen

Interim Management

Herstructureren, organisch veranderen of gewoonweg tijdelijk behoefte aan goede managers. De interimmanagers van Consultanshe zijn in staat om in complexe dossiers zorg te dragen voor verbinding, én realistische, concrete en gedragen oplossingen. Ons motto is niet voor nietsBringing out the best in people”.

Project Management

Het beheerst uitvoeren van projecten en daarbij de risico’s gedegen afwegen met oog op de omgeving. Consultanshe levert Projectmanagers die met flair en tact handelen op alle niveaus, en die gaan én staan voor resultaat.

Proces Management

Processen vormen de basis van de organisatie en bepalen in hoge mate de efficiency ervan. De dynamische energiewereld met haar gebrek aan technisch personeel en maakbaarheidsuitdagingen vraagt om een gestroomlijnde manier van werken. Onze specialisten van Consultanshe stappen af van de gebaande paden en maken het verschil.

Resultaatgerichte consultancy

Het eerste consultancybureau voor vrouwen in de energiesector maakt de juiste match tussen een kandidaat en het vraagstuk. Wij kijken verder dan alleen een functieprofiel. Welke resultaten moeten behaald worden en welke kwaliteiten heeft de perfecte kandidaat daarvoor nodig? Consultants hebben een onafhankelijke kijk op projecten. Een groot voordeel voor onze klanten. Onze consultants zijn specialisten die niet alleen praktische oplossingen aandragen, maar ook beschikken over een helikopterview.

Neem contact met ons op

2024 | Website door Silverfish | Content door Sterke Verhalen