Over ons

Consultanshe is opgericht in 2020 door Chantrelle Mac Donald. Consultanshe is een consultancybureau dat ontstaan is door de behoeftes en kansen die wij opmerkten tijdens ons werk in de energiesector. Nog steeds zijn hier te weinig vrouwen werkzaam op medior en senior posities, terwijl we juist zien dat wanneer er een juiste combinatie van man/vrouw aanwezig is, dit leidt tot meer balans binnen een organisatie, wat nodig is om een organisatie naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten ons daarom met veel plezier in voor het creëren van meer draagvlak voor diversiteit. Omdat we weten dat zowel organisaties als wijzelf daarvan profiteren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche weten we dat de competenties en persoonlijkheid van kandidaten minstens zo belangrijk zijn als een opleiding en werkervaring. Daarom maken we met Consultanshe de beste match tussen vrouwelijke kandidaten en functies in onder andere de energiesector.

Kracht van verschillende kwaliteiten samen brengen 

Bij Consultanshe geloven we in de kracht van verschillende kwaliteiten samen brengen. Dit helpt bij vraagstukken in het bedrijfsleven en de maatschappij. Wij geloven dat dit leidt tot meer creativiteit, betere oplossingen en implementatietrajecten. We inspireren onze omgeving en onze kinderen en tegelijkertijd nemen we onze verantwoordelijkheid voor de wereld.

Bij Consultanshe geloven we in het vinden van de juiste match op basis van de persoonlijkheid. “Natuurlijk is de inhoud belangrijk, maar alleen met inhoud kom je er niet. Met de juiste persoonlijkheid weten wij uit ervaring dat je veel verder komt. Bouwen aan een vrouwenvariëteit, waarbij gepassioneerde vrouwen met een grote diversiteit aan achtergronden bij ons aangesloten zijn, dat is wat we doen.”

 

Chantrelle Mac Donald

“Met Consultanshe hebben wij ons gespecialiseerd in de kracht van de vrouw. Het is wetenschappelijk bewezen dat het brein van mannen en vrouwen er verschillend uitziet. Wij geloven in de kracht van elkaar aanvullen en versterken. Diversiteit binnen teams leidt tot meer creativiteit, innovatie en betere oplossingen voor organisaties. Dit is noodzakelijk om organisaties efficiënter en effectiever te kunnen laten werken.

Tevens willen we graag onze omgeving inspireren, een voorbeeld zijn voor meer vrouwen om buiten de gebaande paden te treden. We bouwen aan een grote database vol gepassioneerde vrouwen met een grote diversiteit aan achtergronden die zich graag bij ons aansluiten. We kennen onze kwaliteiten en de kwaliteiten van elkaar, waardoor we voor elk vraagstuk de vrouw met de juiste competenties selecteren.”

 

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meer weten over wat wij doen?  Ben je een ambitieuze kandidaat?

2024 | Website door Silverfish | Content door Sterke Verhalen