Voor én door vrouwen 

2 november 2022

Consultanshe is er voor én door ambitieuze vrouwen. Wij geloven dat complexe vraagstukken op een succesvolle manier aangepakt worden door krachten te bundelen.  Dat zorgt voor een effectieve aanpak. Als je investeert in diversiteit op de werkvloer pluk je daar als organisatie direct de vruchten van. Consultanshe selecteert de beste vrouwen voor medior en senior posities in het bedrijfsleven.

Onze collega’s zitten nu bijvoorbeeld als product owner bij Mijnaansluiting.nl,  als proces analist bij Enexis of als Business Consultant bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.  

Kandidaten met specifieke kwaliteiten
De kandidaten uit ons netwerk beschikken allemaal over specifieke kwaliteiten. Wij gaan altijd op zoek naar de kandidaat die goed matcht bij de vraag van onze klant. Niet alleen de kandidaat die op papier het beste past, juist de persoonlijkheid moet een match vormen met het bedrijf en team. Daarom kijken we verder dan alleen het cv en dragen we alleen kandidaten aan die volgens ons op alle vlakken uitstekend functioneren op een bepaalde functie. 

Nieuwsgierig naar ons? 
Wij kijken altijd verder dan een functieprofiel. Kunnen wij iets voor je doen? Onder onze diensten lees je meer over ons.  Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Kom dan werken bij Consultanshe.  < Terug naar overzicht