Ondernemer of ondernemend zijn

18 november 2022

Vandaag is het dag van de ondernemer. Chantrelle Mac Donald is het gezicht achter Consultanshe, het bedrijf dat ze in 2021 begon. “Al van jongs af aan heb ik geleerd om mijn dromen waar te maken. Ik adviseer iedereen om altijd te doen wat je het liefste wil. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Je zult er hard voor moeten werken.” Met veel plezier werkte Chantrelle jarenlang in loondienst. Toch lonkte het op enige moment om voor haar zelf te starten.

Ondernemer of ondernemend  
“Ben ik een ‘echte ondernemer’? Ik kom niet uit een ondernemersgezin, ik heb niet altijd al de droom gehad om voor mezelf te beginnen en er was best lang twijfel. Durf ik mijn zekerheden op te geven? Met een eigen bedrijf moet je alles zelf doen. Straks ben ik 24/7 aan het werk en hoe ga ik dat combineren met mijn gezin? Maar ben ik ondernemend? Zeker. Er komt veel bij kijken, het is hard werken en kost energie maar ik haal er ook veel energie uit. Ik ben ontzettend trots op wat er nu staat en dat maakt het allemaal waard.”

Consultanshe voor en door ambitieuze vrouwen  
Inmiddels bestaat Consultanshe bijna 2 jaar. Het team bestaat uit 5 ambitieuze vrouwen en de missie staat nog steeds: Vrouwen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Bij Consultanshe werken we elke dag met gedrevenheid, motivatie en plezier. Want als je doet wat je leuk vindt, voelt het niet als werken. Een cliché, maar waar, zo vertelt Chantrelle met een brede glimlach. ”Iedereen bij ons is resultaatgericht. Ieder heeft haar eigen talent, we kennen elkaars kracht en helpen elkaar juist verder. Dat is de kracht van ons netwerk.”

Bij Consultanshe is er ruimte voor jouw kwaliteiten. En we vinden het belangrijk dat je doet wat het beste bij je past. Wil je je als ondernemende vrouw of vrouwelijke ondernemer bij ons netwerk aan sluiten? Je bent van harte welkom bij ons netwerk. Neem contact met ons op.< Terug naar overzicht