Najaarswind blaast bij Consultanshe

3 oktober 2022

Het najaar is begonnen. Ook bij Consultanshe waait de najaarswind. Per 1 oktober verlaat Suhayla Kural Consultanshe. Begin 2021 begonnen Chantrelle en Suhalya Consultanshe. Vanuit een gezamenlijke ambitie om meer draagvlak voor diversiteit te kunnen creëren. Samen inspireerden zij bedrijven om efficiënter en effectiever te gaan werken. Zij zorgen voor een match tussen ambitieuze vrouwen en inspirerende opdrachten en projecten. Met passie en enthousiasme zetten beide dames zich hiervoor in. Chantrelle zal dit blijven doen, ook met het vertrek van Suhalya vanaf 1 oktober.

“Het is met pijn in mijn hart dat ik het vertrek van Suhalya aan moet kondigen” vertelt Chantrelle. “Consultanshe is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en zonder Suhalya hadden we niet gestaan waar we nu staan. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor en namens alle collega’s van Consultanshe wensen we haar het allerbeste toe voor de toekomst.”

Nieuw gezicht
We hebben ook leuk nieuws. Vanaf 1 oktober begint Tessa van der Zouwen. Zij gaat voor ons aan de slag als Medior Proces Analist bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Als spin in het web met adelaarsview hebben we alle vertrouwen in haar expertise en wensen we haar veel werkplezier!

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Consultanshe? Volg ons op Linked-in. Nieuwsgierig naar wat wij kunnen bieden of  wil je je aansluiten bij ons? Neem dan contact op!< Terug naar overzicht