Als team elkaar inspireren

28 november 2022

Het team van Consultanshe bestaat uit 5 dames met ieder een eigen kennis, expertise en talenten. Vaak werken we voor organisaties die continu in beweging zijn en stimuleren we bedrijven om voor meer diversiteit te gaan. Maar de dames van Consultanshe is ook een team. En mede daarom is het belangrijk er ook met elkaar op uit te gaan.  
 
Tijdens de teamdag stond samen in beweging zijn en blijven centraal. Tijdens onze teamdag gingen we met elkaar op pad om in beweging te blijven. Een stadswandeling door Utrecht en een fantastisch intrigerend moordspel en uiteraard een gezellig etentje voor de inwendige mens.  
 
Het bevestigd precies waar we bij Consultanshe voor staan. Iedereen in het team heeft een frisse en andere kijk én juist dat is de kracht van Consultanshe. Want wij geloven dat diversiteit op de werkvloer je verder brengt. Bij Consultanshe inspireren we elkaar. En eerlijk is eerlijk, we hebben het ook leuk met elkaar! Dat maakt dat we elkaar verder brengen.  
 
Sluit jij je bij ons team aan?  
Ben jij een ambitieuze vrouw met ervaring in managementposities of als proces of business analist in het bedrijfsleven? Of blink jij uit in de rol van projectleider? Op zoek naar alles uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Consultanshe. Lees meer over onze vacatures of neem contact met ons op. En wie weet ben jij dan volgende keer ook bij onze teamdag!< Terug naar overzicht