Werken bij Consultanshe

Met Consultanshe maken we de beste match tussen vrouwelijke kandidaten en functies in onder andere de energiesector. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche weten we dat de competenties en persoonlijkheid van kandidaten minstens zo belangrijk zijn als een opleiding en werkervaring. Wij kijken dan ook niet alleen naar jouw competenties op papier, maar willen je echt leren kennen.

Daarbij zorgt de energietransitie de komende jaren voor grote uitdagingen. Juist in deze branche is het lastig om goede mensen te vinden. Onze frisse blik geeft een andere kijk op complexe vraagstukken. We durven af te stappen van traditionele patronen en laten zien dat de kracht ligt in diversiteit op de werkvloer. Het brein van mannen en vrouwen werkt anders. Door de kwaliteiten van beide seksen te combineren laten we organisaties effectiever werken, groeien en bloeien. Hoewel er nog steeds maar weinig vrouwen werkzaam zijn in deze branche, zijn wij vastbesloten om hier verandering in aan te brengen. Of dat nu in de energiebranche is of een andere tak van sport.

SHE@work

Hoe ervaren onze mensen werken bij Consultanshe?

Maak kennis met Jantien Barelds.

Jantien maakt sinds september 2021 onderdeel uit van Consultanshe. Ze had ervaring in de energiebranche en was na 6 energieke jaren bij Eneco toe aan een nieuwe uitdaging. Nu werkt ze al bijna 2 jaar bij Consultanshe. Ze zit als proces en/of projectmanager bij diverse opdrachtgevers.

“Bij Consultanshe hebben we een unieke rol binnen een bedrijf, anders dan die van medewerker. Zo’n positie moet je wel passen,” vertelt ze.  Gelukkig is dat bij Jantien het geval. De fijne sfeer in het team en de gemoedelijkheid past bij haar.  Vier dagen in de week werk je voor een opdracht en een dag in de week is het team aan het werk op ons kantoor in Breda. “Het samenwerken en de verbinding met elkaar is heel fijn. Natuurlijk werk je ook intensief samen met anderen als je bij een opdrachtgever zit, maar het sparren en delen van elkaars kennis en ervaringen met het team wil ik niet missen.”

Ieder van ons heeft haar eigen kwaliteiten en expertise. Daar hechten we veel waarde aan. We staan open om van elkaar te leren en helpen elkaar om verder te groeien.  “Het is echt ‘wij samen.’ We helpen elkaar verder, gevraagd of ongevraagd. Dat gaat eigenlijk vanzelf. Als iemand iets vertelt over een opdracht of een situatie dan stelt er altijd wel iemand een nieuwsgierige vraag zoals ‘Waarom heb je dat zo aangepakt?’ of ‘Hoe had jij dit opgelost?’ Dat maakt mij altijd weer bewust van mijn eigen handelen en inspireert me om het in de toekomst nog beter te doen.”

Tessa van der Zouwen

Tessa voegde zich vorig jaar toe aan het enthousiaste team van Consultanshe. “In het werk dat ik deed, zat van alles. Van project- tot proces- en verandermanagement en het ontwikkelen van beleid. Het kriebelde al om een keer wat anders te gaan doen en toen raakte ik in gesprek met Chantrelle. Ik kende haar al een paar jaar en zo is het balletje gaan rollen.”

Tessa heeft een brede achtergrond. Van kwaliteit en verandermanagement tot veiligheid en communicatie en ze heeft veel ervaring met projectmanagement. Tessa werkt nu in opdracht van Consultanshe als procesanalist bij het Ministerie van Sociale Zaken. “Bij Consultanshe ligt de lat hoog. We streven er naar om de opdracht boven verwachting uit te kunnen voeren. We zijn allemaal ambitieus en dagen elkaar graag uit om het beste er uit te halen. Dat sluit aan bij waar ik voor sta.”

Voor Tessa voelt het team van Consultanshe als een fijne en veilige basis. Natuurlijk werk je voor een opdrachtgever maar je maakt ook onderdeel uit van het team van de dames van Consultanshe. “We zijn altijd betrokken bij elkaar. Professioneel maar ook persoonlijk. We zijn allemaal mensen en je mag best wel eens lekker klagen en je hart luchten. Maar je krijgt bij ons daarna ook een schop onder je kont om gewoon weer door te gaan.”

Sanne van Loon

Sanne is de nieuwste aanwinst van Consultanshe. Ze begon dit voorjaar als contractmanager. “Vanaf het allereerste moment dat ik contact had met Chantrelle voelde het goed. Wat een energie bij deze club vrouwen.” Sanne heeft een bachelor international business en een master management & Entrepreneurship afgerond.

Ondanks dat Sanne nog maar net bij het team zit, voelt ze zich al helemaal thuis. “De combinatie van werken voor een opdrachtgever én onderdeel uitmaken van het team van Consultanshe bevalt mij heel goed.”

 

Sluit je aan bij Consultanshe

Bij Consultanshe werk je voor organisaties die continu in beweging zijn en je stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. De markt staat de komende periode voor grote uitdagingen. Jij kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Ben jij een ambitieuze vrouw en heb je ervaring in managementposities, projectleidersrollen en/ of proces-/ business analist in het bedrijfsleven? Wil je toegang tot een hecht netwerk van ambitieuze vrouwen, en wil je intellectueel uitgedaagd worden? Sluit je dan aan bij Consultanshe!

 

Openstaande vacatures

Business consultant

Projectmanager

Scrum Master

 

Kennismaken met Consultanshe?

Spreekt één van de openstaande vacatures je aan? Of heb je interesse om te komen werken in een omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn? Neem contact met ons op via mail chantrelle@consultanshe.nl of telefoonnummer 06 382 62 473. We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen.

2024 | Website door Silverfish | Content door Sterke Verhalen